• Kom i balance med kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Selve kropsterapien er en dybdegående forløsende massageform, der kombinerer afspænding af muskler, meridianmassage, åndedrætsteknikker og også tager udgangspunkt i akupressur og zoneterapi, for at give dig en effektiv og dybdegående behandling.

Her fortæller Marcus Heller, som er en af grundlæggerne for TOTUM kropsterapi uddannelsen, om hvad en kropsterapeutisk behandling går ud på.

Book en tid til kropsterapi

En behandling varer 60 minutter og koster 600 kroner ved køb af 5 turs klippekort.

 

Ja tak - jeg vil gerne have en tid til kropsterapi

Du er i centrum

I alle behandlinger er det den enkelte klients behov der er i centrum. Det er dig og dine behov jeg tager udgangspunkt i, i selve behandlingen. Jeg ser på hvor du er i livet og hvad du har med i bagagen – med det udgangspunkt, at din krop afspejler dit liv, både fysisk som psykisk.

Formålet med den kropsterapeutiske behandling er at løse årsagen til dine symptomer. Årsagen til at du har smerter i f.eks. lænden, betyder ikke at årsagen nødvendigvis sidder samme sted som smerten.

En  behandling kan hos nogle vække følelser i form af  vrede, latter, gråd, stivhed, rystelser, skælven, råb og andre følelsesmæssige udtryk, fordi kroppen har fået lov til at udtrykke sig under en behandling. Mange vil dog ofte føle sig lettere og mere frie i kroppen efter en behandling. Dette kan føles om mere psykisk og fysisk overskud fordi dine blokeringer i kroppen er blev løsnet eller fjernet og der er skabt et større frirum. Kroppen har fået lov til at fortælle sin historie og dermed “lettet sit hjerte”.

 

Sådan foregår en behandling hos mig

Selve behandlingen starter med en kort samtale, hvor vi sammen sporer os ind på hvilke problematikker, du står med og hvad jeg skal være særligt opmærksom på i behandlingen.

Herefter foregår resten af din behandling på min briks, hvor du ligger under et tæppe i undertøj. Under selve behandlingen vil jeg have særligt fokus på dit åndedræt, da det nemlig er med til at forene kroppen fysisk og psykisk. Fokus på åndedrættet hjælper også mig som behandler med at kunne komme dybere ned i spændinger og blokeringer.

Personer i alle aldre kan have gavn af kropsterapi. Kropsterapi kan f.eks. gavne ved:

  • Hvis du har muskel- og ledsmerter
  • Kontorarbejderen der har smerter i ryg, skuldre og nakken
  • Hvis du har muskelømhed
  • Personer der lider af hovedpine og migræne
  • Du har stress i kroppen
  • Personer med fordøjelsesproblemer
  • + meget andet

 

Priser for kropsterapi

700kr
Prøv kropsterapi
  • En behandling á 60 minutter
1900kr
Klippekort x 3
  • Mest populære valg (du sparer 200kr)
3000kr
Klippekort x 5
  • Du sparer 500 kr

Det siger mine klienter om kropsterapi

1. behandling i dag. Det er tiltrængt. Der er et behageligt og nærværende klima i klinikken, og Tanja virker til at vide, hvad hun gør. Vi ses igen.
Vera Thuesen
Tanja er ægte empatisk og super dygtig. Hun forstår at finde lige akkurat det punkt, som gør allermest ondt på både krop og sjæl og på sin helt egen, rolige facon får hun bearbejdet din krop fra a-z så du går derfra fuldstændig afslappet.
Susanne Jaqué
Så blev min gevinst brugt i dag - vandt i en konkurrence . Tusinde tak for dig Tanja - så dejlig en oplevelse , så godt modtaget og virkelig en skøn behandling . Kan varmt anbefale andre at prøve det - og ikke at forglemme dig som person , sød , imødekommende og smilende . Tak Tanja
Kristina Klint Lauritzen