Få din sundhed og energi tilbage med Komplementær Hormonterapeut Tanja Bengaard

Symptomer så som humørsvingninger, udmattethed, irregulære mensturationer, menstruationssmerter, PMS, PCOS, endometriose eller infertilitet er ofte noget vi som kvinder får at vide, at vi skal leve  med. Sådan behøver det ikke at være. Disse symptomer som jeg har nævnt her viser, at der er noget i din krop som er ude af balance og trænger til en justering. Din krop har givet dig signalerne om at noget ikke er som det skal være.

Med en hormonterapeutisk tilgang, hjælper jeg kvinder med at løse deres uforklarlige symptomer og spise sig raske igen.

Hvordan? Ved at undersøge hvad den bagvedliggende årssag til dine symptomer er og ved at bruge kost, kosttilskud og livsstilsændringer, samt relevante laboratorietest til at løse de udfordringer du står med.

Komplementær hormonterapeut

Bestil en tid til en gratis 20 minutters afklarende samtale

Vi snakker sammen via zoom eller pr. telefon, så du kan finde ud af om komplementær hormonterapi er noget for dig og hvordan jeg kan hjælpe dig. Den koster dig 0 kr og er helt uforpligtende.

Du kan bestille en tid til den gratis afklarende samtale ved at klikke dig ind på min kalender via knappen. Vælg ydelsen “Telefonisk gratis afklarende samtale” og glæd dig til at jeg ringer dig op.

Ja tak jeg vil gerne bestille en gratis afklarende samtale
Hormonterapeut Tanja Bengaard

Du skal finde årsagen til det kroppen fortæller dig for at blive rask

De symptomer, sygdomme eller smerte du kommer med kan have en enestående årsag, men har ofte mange forskellige rodårsager. Årsagerne kan være biokemiske men også følelsesmæssige.

Mit mål er at finde årsagen til sygdommen og derefter afhjælpe situationen ved at fjerne årsagen f.eks. dårlig livsstil eller kostvalg, fjerner toksiner fra kroppen eller forbedrer neurologiske forstyrrelser.

For at finde frem til den rette behandling bruger jeg et omfattende spørgeskema der hjælper mig til at se hvad du har med i bagagen og herudover bruger jeg også laboratorietest, der kan hjælpe med at afdække din krops helbredstilstand.

Det her får du i en konsultation hos mig

  • Et omfatte spørgeskema, så jeg kan finde frem til den rette behandling samt rodårsagen på dine symptomer. Herudfra tilrettelægger jeg den behandling der passer netop til dig. Du modtager skemaet af mig når du bestiller en tid og sender det retur inden den første konsultation.

  • Du får 1,5 times konsultation i min klinik i Slagelse eller online via zoom. Ud fra tidligere og nuværende symptomer og sygdomme, sygdoms historik i familie, kostvaner,stress og livsstil tilrettelægger jeg et sundhedsprogram til dig, som du arbejder på frem til næste konsultation, hvor det opdateres. Formålet er at finde årsagen til dine symptomer og give dig en nærværende og personlig vejledning tilpasset efter dine behov.

  • Personligt tilrettelagt sundhedsprogram samt kostilskudsanbefaling på  baggrund af evidensbaseret viden og tankegangen fra “Functional medicine”. Ud fra vores samtale vurderer jeg hvad du har brug for og målet med behandlingen er at du får tilført de nutraceuticals, urter, næringsstoffer, vitaminer, fedtsyrer, mineraler, probiotika mm. du har brug for. Ud over at kigge på det fysiske ser vi også hvordan du har det psykisk.  Programmet opdateres ved hver konsultation og fremsendes til dig efter konsultationen.

  • Kostguide og opskrifter der passer til dit program

  • Guides der hjælper dig med at få information og overblik. Herunder til  afstressning, afslapning og bedre søvn, så du kan opnå mere glæde og få din sundhed tilbage.

  • Mulighed for at bestille tests til din aktuelle situation. Jeg bruger Nordic laboratories. Vær opmærksom på at en test skal tilkøbes til en konsultation og er dermed ikke med i konsultationsprisen.

Kurv med frugt og grøntsager antiinflammtorisk mad

Hvor mange konsultationer har jeg behov for?

Selv om jeg har to klienter med den samme diagnose er det ikke nødvendigvis det samme der skal gøres. Derfor er det også individuelt hvor mange konsultationer du har behov for. Jeg oplever dog at mine klienter har et sted mellem 3-5 konsulationer i løbet af 5 måneders tid.

Hved hver konsultation følger jeg op på om du har fået det bedre og justerer dit program efter dit aktuelle behov.

Hvor lang tid går der inden at jeg får det bedre?

Mine klienter oplever ofte ændringer i symptomer inden for den første måned efter at behandlingen er gået igang, når programmet følges. Ændringer kan vise sig i form af mere energi , bedre fordøjelse eller generelt lindring af de symptomer man har haft før behandlingen gik i gang. Det er dog forskelligt fra klient til klient hvornår der sker en bedring. Det afhænger af hvor alvorlige symptomerne er og hvor længe de har været til stede før selve behandlingen, samt hvor nøje programmet følges.

Første konsultation

1:1  Komplementær Hormonterapi vejledning

1,5 times konsultation: 1500 kr.

Opfølgning

1:1  Komplementær Hormonterapi opfølgning

1,5 times konsultation: 1300 kr.

Find en ledig tid