Hjerterummet v/Tanja Bengaard

Utroskab – samtale med klinisk sexolog Maj Wismann

Jeg har inviteret klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut Maj Wismann med i denne episode til at tale om utroskab, fordi rigtig mange danskere har været i berøring med utroskab.

52% af danskerne har oplevet at nogen i vores omgangskreds har været deres faste partner utro, ifølge en undersøgelse fra Gallup foretaget for Berlingske tilbage i 2013. Hele 28% svarer ja til, at de selv har været en fast partner utro.

Maj Wismann er den ultimative ekspert på det her område. 

Hun har arbejdet i mere end 15 år med kvinder, mænd, parforhold og utroskab. Hun er  Klinisk Sexolog og forskningsbaseret Parterapeut og har herudover også en Master i sexologi fra Aalborg Universitet.

Vi kommer ind på:

  • Hvad er utroskab – og er der en årsag til at vi er utro?
  • Hvilke stressreaktioner man kan opleve ved utroskab. (depression, angst, PTSD)
  • Hvordan vi kan håndterer de første uger og måneder efter utroskab er opdaget.
  • Hvordan vi kan få tilliden tilbage i parforholdet – og hvordan vi kan afgøre om man skal blive eller gå.

.

Om Maj Wismann:

Maj er forskningsbaseret parterapeut, klinisk sexolog og har en master i sexologi fra Aalborg Universitet. Herudover er hun også foredragsholder og forfatter. Hun har også været brevkasseredaktør i magasinet “Psykologi” – og lige nu har hun sin egen brevkasse via sin hjemmeside og instagramprofil, hvor hun besvarer diverse spørgsmål omkring sex, parforhold og kærlighed.

Links og andet nævnt i episoden:

Maj Wismanns  hjemmeside www.websexolog.dk og   www.majwismann.dk

Majs  Wismanns online forløb om utroskab

Maj Wismanns gratis e-bog “Når utroskaben rammer” (koster kun din e-mail adresse)

Maj Wismanns bog “Men hvorfor”

Tanja Bengaard – TOTUM Kropsterapeut

-Læs mere om Tanja her <—

Tanja Bengaard

Tanja Bengaard

Jeg brænder for at hjælpe folk med at finde og skabe deres egen power gennem oplysning, vejledning, og support. Det gør jeg gennem kropsterapi og hormonterapi - og så er jeg også ved at uddanne mig til psykoterapeut. Velkommen til min side - du skal være meget velkommen til at klikke dig rundt.

Skab plads til dig selv i en travl hverdag ❤️

Få et ugentlige skub mod indre ro med #MandagsMotivation – en lille kort mail, hver mandag, som kan være med til at skabe ro forud for din kommende uge.