Hjerterummet v/Tanja Bengaard

Utroskab – samtale med klinisk sexolog Maj Wismann

Jeg har inviteret klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut Maj Wismann med i denne episode til at tale om utroskab, fordi rigtig mange danskere har været i berøring med utroskab.

52% af danskerne har oplevet at nogen i vores omgangskreds har været deres faste partner utro, ifølge en undersøgelse fra Gallup foretaget for Berlingske tilbage i 2013. Hele 28% svarer ja til, at de selv har været en fast partner utro.

Maj Wismann er den ultimative ekspert på det her område. 

Hun har arbejdet i mere end 15 år med kvinder, mænd, parforhold og utroskab. Hun er  Klinisk Sexolog og forskningsbaseret Parterapeut og har herudover også en Master i sexologi fra Aalborg Universitet.

Vi kommer ind på:

  • Hvad er utroskab – og er der en årsag til at vi er utro?
  • Hvilke stressreaktioner man kan opleve ved utroskab. (depression, angst, PTSD)
  • Hvordan vi kan håndterer de første uger og måneder efter utroskab er opdaget.
  • Hvordan vi kan få tilliden tilbage i parforholdet – og hvordan vi kan afgøre om man skal blive eller gå.

.

Om Maj Wismann:

Maj er forskningsbaseret parterapeut, klinisk sexolog og har en master i sexologi fra Aalborg Universitet. Herudover er hun også foredragsholder og forfatter. Hun har også været brevkasseredaktør i magasinet “Psykologi” – og lige nu har hun sin egen brevkasse via sin hjemmeside og instagramprofil, hvor hun besvarer diverse spørgsmål omkring sex, parforhold og kærlighed.

Links og andet nævnt i episoden:

Maj Wismanns  hjemmeside www.websexolog.dk og   www.majwismann.dk

Majs  Wismanns online forløb om utroskab

Maj Wismanns gratis e-bog “Når utroskaben rammer” (koster kun din e-mail adresse)

Maj Wismanns bog “Men hvorfor”

Tanja Bengaard – TOTUM Kropsterapeut

-Læs mere om Tanja her <—

Picture of Tanja Bengaard

Tanja Bengaard

Jeg brænder for at hjælpe folk med at finde og skabe deres egen power gennem oplysning, vejledning, og support. Det gør jeg gennem kropsterapi og hormonterapi - og så er jeg også ved at uddanne mig til psykoterapeut. Velkommen til min side - du skal være meget velkommen til at klikke dig rundt.

Skab plads til dig selv i en travl hverdag ❤️

Få et ugentlige skub mod indre ro med #MandagsMotivation – en lille kort mail, hver mandag, som kan være med til at skabe ro forud for din kommende uge.