Hjerterummet v/Tanja Bengaard

Laver du benspænd for dig selv?

Dette afsnit er for dig, der kan se, at du er ved at miste kursen ift. de mål, du har sat dig. 

For det kan være svært at holde kursen i når du ønsker at skabe en forandring, og det er aldrig for sent at stoppe op og rette ind igen.

Problemet er, at når vi laver aftaler med os selv, hvad enten det handler om at spise mindre sukker, træne mere, eller gå før i seng og ikke overholder disse aftaler med os selv, så gør det noget ved vores integritet og vores selvværd.

I dag taler jeg om hvordan du  får gjort noget ved dine intentioner – så du slipper for  “jeg burde” – og dermed skyld og den dårlige samvittighed. Så lyt gerne med.

Kh

Tanja Bengaard – TOTUM Kropsterapeut

-Læs mere om Tanja her <—

Picture of Tanja Bengaard

Tanja Bengaard

Jeg brænder for at hjælpe folk med at finde og skabe deres egen power gennem oplysning, vejledning, og support. Det gør jeg gennem kropsterapi og hormonterapi - og så er jeg også ved at uddanne mig til psykoterapeut. Velkommen til min side - du skal være meget velkommen til at klikke dig rundt.

Skab plads til dig selv i en travl hverdag ❤️

Få et ugentlige skub mod indre ro med #MandagsMotivation – en lille kort mail, hver mandag, som kan være med til at skabe ro forud for din kommende uge.