Hjerterummet v/Tanja Bengaard

Derfor får vi kriser

Livskriser er vendepunkter i vores liv

Det er et sted i din livsfortælling hvor dit liv tager en ny og vigtig retning, der sker en forandring et skifte. 

Livskrisen kan opstå i forskellige aldre og faser. Vi kan opleve livskriser, når projekter mislykkes, når livet midlertidigt ikke giver mening eller ved store forandringer. 

For mig personligt har det at fylde 40 år betydet meget. Det der satte det hele i gang var nok nærmere mine svigerforældres alt for tidlige død. 

Der kom en masse bekymrende tanker og jeg begyndte selv at tænke over hvordan vores liv var skruet sammen – og jeg havde også en følelse af at der skulle ske et skifte. Jeg var nået til et vendepunkt lige der. Vendepunktet kom det år jeg blev 40 år.

Det havde egentlig været undervejs i et par år – men bare hele tanken om hvordan mit liv skulle være blev vendt på hovedet den dag min svigerfar døde. 

Men hvordan ændrer man lige sit liv? 

  • og hvad er det egentlig der skal ændres?
  • Og skal der i det hele taget ændres noget?

Det kommer jeg ind på i denne episode af Kriseramt. Så lyt gerne med og find ud af hvad der kan sætte en livskrise i gang og om du er nået til et vendepunkt i dit liv.

Tanja Bengaard – TOTUM Kropsterapeut

-Læs mere om Tanja her <—

Picture of Tanja Bengaard

Tanja Bengaard

Jeg brænder for at hjælpe folk med at finde og skabe deres egen power gennem oplysning, vejledning, og support. Det gør jeg gennem kropsterapi og hormonterapi - og så er jeg også ved at uddanne mig til psykoterapeut. Velkommen til min side - du skal være meget velkommen til at klikke dig rundt.

Skab plads til dig selv i en travl hverdag ❤️

Få et ugentlige skub mod indre ro med #MandagsMotivation – en lille kort mail, hver mandag, som kan være med til at skabe ro forud for din kommende uge.