Til den lille sult, eller når du bare har lyst til noget lækkert

Disse romkugler  er testet af på børn og voksne. Mine børn kunne  ikke gætte den “hemmelige” ingrediens i romkuglerne og blev meget overrasket over, da jeg fortalte at der var kidneybønner i. Min søn plejer ellers godt at kunne smage når jeg forsøger at snyde noget sundt  i ham, men ikke denne gang. Min mand har lavet dem til et fællesarrangement med hans arbejde og her blev de rost og alle blev spist. Så selv om du kunne have noget sundhedsforsrækket familie er jeg sikker på at de ikke vil kunne gætte at der er kidneybønner i før du fortæller det.

Til romkuglerne skal du bruge:

  • 1 dåse kidneybønner (andre slags bønner kan også bruges)
  • 10 friske dadler
  • 1 moden banan
  • 1 dl havregryn
  • 2-3spsk kakao
  • 3 spsk kokosolie
  • 1-2 tsk rom-essens (jeg brugte den fra urtegaarden)
  • Kakao eller revet kokos til pynt

Det hele kommes i en foodprocessor ind til det er blevet blandet godt og er ensartet. Trilles til kugler og vi trillede romkuglerne i revet kokos.

Jeg har også eksperimenteret med at komme lidt Greens i. Det smager ganske fint, men er mere for de hardcore 😉 Man kan også tilstætte lidt proteinpulver. Lige pt. er min favorit Clean Lean Protein med chokolade eller vanille smag. Det smager nemlig ikke sådan igennem, som proteinpulver har en tendens til at gøre.

God fornøjelse med at prøve opskriften.

Skriv gerne en kommentar til hvad du synes om dem.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>