Få ekspertvejledning til dit unikke problem

Jeg har en passion – og det er at hjælpe kvinder med PCOS til at tage deres egen power tilbage.

PCOS er ikke en diagnose -men en tilstand som du kan bevæge dig ud af!

Måske er hylden derhjemme fyldt med slankebøger, kostplaner og opskrifter, men det er svært at få ført de sunder vaner ud i livet og du døjer stadigvæk med overvægt, menstruationsproblemer, infertiltet og lav energi.

Cirkel med pris for forløbet farvel til PCOS

I et 1:1 Farvel til PCOS forløb får du :

1,5 times hormonterapeutisk PCOS helbredsanalyse:

Forstå hvad PCOS er – og hvilken type du specifikt er. Jeg laver en nøje helbredsanalyse, hvor vi gennemgår dine symptomer, gener og problematikker, så du kan komme til bunds i hvor du skal sætte ind over for dine hormonelle ubalancer.

Individuelt kostprogram rettet lige præcis til dig og din situation. Vi gennemgår hvilken mad der nærer netop dig, så du slipper for symptomer på PCOS, opnår vægttab og slipper af med overspisning og cravings. Slip kalorietællingen og tanken om “bare spis mindre” så taber du dig.

3 x Hormonterapeutisk opfølgning á 45 minutter

Vi mødes fysisk eller online via zoom hver 14. dag,  hvor vi gennemgår dine reaktioner og erfaringer med din nye kost og kosttilskud, og du får justeret dit program, hvis der er behov for det.

Ekstra Støtte, vejledning og sparring inden for 24 timer

Du kan skrive til mig personligt via mail og forvente svar inden for 24 timer, hvis du har brug for hjælp, til det vi har gennemgået.

Er du i tvivl?

Så tilbyder jeg en afklarende telefonsamtale på 20 minutter. Den er helt uforpligtende.

Find den tid, der passer dig i kalenderen og glæd dig til at blive ringet op.

Book en gratis samtale

Du får en personlig tilgang til PCOS.

PCOS har ikke en løsning der hedder “one-size fits all”. Nogle kvinder med PCOS har fokus på at tabe sig, andre ønsker værktøjer til at tackle stress, og nogle har brug for hjælp til at forbedre deres fertilitet så de kan opnå graviditet.

Du kan få 1:1 vejlending til netop det problem du har brug for.