Laboratorietests

Ofte kan vi komme grundigt omkring den underliggende årsag til dine symptomer ved hjælp af det spørgeskema du har udfyldt inden vi ses til den indledende konsultation.

I nogle tilfælde er dette ikke nok og her vil jeg bestille et testkit hjem til dig, hvorefter du sender prøvematerialet videre til laboratoriet. Prøvematerialet kan være blod (prik i fingeren), urin, spyt eller afføring.

Laboratorietesterne kan skabe overblik over din fysiske tilstand og ud fra de oplysninger testen giver kan jeg endnu bedre målrette min vejledning til dig og herved kan vi bedre rette op på de ubalancer din krop har.

Jeg bruger Nordic Laboratories.

Laboratorieanalyser betales seperat og er ikke inkluderet i konsultationspriserne.

Eksempler på laboratorietests kunne være:

CSAPx2 – her finder vi ud af hvilke ubalancer der er i din mave-tarmkanal og vi kan udarbejde en målrettet behandlingsplan i forhold til at genoprette en sund fordøjelse.

Organix – Her undersøges de organiske syrer i urinen og testen giver fortæller noget om hvordan din krops energiproduktion er, din afgiftningsevne, din B-vitamin status og også det specifikke niveau af bestemte bakterier, svamp og gær og om der er overvækst af disse.

DUTCHtest – som er en forkortelse for “Dried Urine Test for Comprehensive Hormones”. Denne test indeholder en analyse af din døgnvariation af kortisol og hermed dit stressniveau og hvordan niveauet af dine kønshormoner er. En af de mest omfattende tests der er på markedet i forhold til dine kønshormoner.