Kunne i tænke jer en fast ordning med kropsterapi i jeres virksomhed?

Jeg udfører en professionel behandling, som virker mod dårlig ryg, spændingshovedpine, tennisalbue, diverse myoser, samt meget mere.

Mit fokus er forebyggelse og afhjælpning af gener hos medarbejderen i virksomheden gennem en helhedsorienteret behandling ved hjælp af kropsterapi.

Kropsterapi – godt for virksomheden og medarbejderen

  • Forebygger og nedsætter stress
  • Forebygger arbejdsrelaterede skader
  • Afhjælper skavanker fra stillesiddende arbejde, såsom museskader, rygsmerter, spændingshovedpine, nakkeproblemer mm.
  • Afhjælper skavanker fra meget hårdt fysisk arbejde
  • Giver mere energi og velvære, hvilket øger produktiviteten hos medarbejderen

En nem løsning for medarbejderen

Når jeg indgår en samarbejdsaftale,  aftaler vi sammen behandlingsdage, antal timer og startdato. Jeg fakturerer altid virksomheden.

I kan som virksomhed vælge at ordningen for jeres medarbejdere er:

  • 100% firmabetalt
  • eller 100% betalt af medarbejderne via en bruttolønsordning

Ved en bruttolønsordning kan arbejdsgiveren betale for behandlingen og modregne dette i bruttolønnen. Behandlingen betales via et løntræk i medarbejderens bruttoløn, altså inden der er trukket skat af lønnen. Kort fortalt betyder det, at medarbejderen får en besparelse på ca. 40% alt afhængigt af indtægt- og skatteniveau på selve behandlingen.

Hvad er kropsterapi?

Når vores krop belastes uhensigtsmæssigt, kan det komme til udtryk ved smerter. Smerter er ofte et symptom på andre underliggende problematikker, fordi vi overhører kroppens signaler. En del af problematikken kan omhandle dårlig arbejdsstilling, stress og psykisk arbejdsmiljø gennem længere tid. Det er godt at blive bevidst om problematikkerne og derfor er det godt at få italesat og bearbejdet disse uhensigtsmæssige mønstre, om det så omhandler en uhensigtsmæssig arbejdsstilling eller problemer i det psykisk arbejdsmiljø.

Jeg anser kroppen som en helhed og smerter i f.eks.  skulderen kan skyldes en overbelastning et andet sted i kroppen. Kropsterapi arbejder med åndedrættet, musklerne og nervesystemet, for at medarbejderen kan give slip på de spændinger der sidder i kroppen. Det vil gør at kroppen styrkes, da den kommer i balance og derved kan modstå perioder med store belastninger bedre.

Ofte giver jeg også medarbejderne øvelser med, så de selv kan være med til at forebygge evt. skader og smerter i hverdagen.

Udover kropsterapi kan jeg også tilbyde vejledning i kost og vitaminer for at afhjælpe symptomer samt booste performance.

Det praktiske

I kan vælge at behandlingen foregår på virksomhedens adresse. Her aftaler vi en fast ugedag hvor jeg kommer. Jeg har behandlerbriks, lagen mm. med, så det hele er så let for medarbejderen så muligt. Jeg skal blot have adgang til et uforstyrret lokale, hvor jeg kan sætte behandlerbriksen op og hvor der er en ok gulvplads. Minimum 10 m2

eller

I kan vælge at medarbejderen får behandling i min klinik i Slagelse. Her booker den enkelte medarbejder kropsterapi via mit bookingsystem og fakturaen for behandlingen sendes til virksomheden.

Kunne i tænke jer en firmaaftale for jeres virksomhed?

Så ring på tlf. 31 57 57 31 eller skriv en mail på hej@tanjabengaard.dk for at aftale nærmere.