Den første konsultation hos mig varer typisk halvanden time. Her spørger jeg bl.a. ind til:

  • Tidligere og nuværende symptomer og sygdomme
  • Sygdoms historik i familien
  • Kostvaner
  • Stress og livsstil.

Ud fra dette tilrettelægger jeg et behandlingsprogram til dig. Programmet er individuel. Selv om jeg har to klienter med den samme diagnose er det ikke nødvendigvis det samme der skal gøres. Dit behandlingsprorgram indeholder vejledning om kost, brug af kosttilskud og livsstilsændringer som f.eks. motion og søvn. Herudover vurderer jeg om der er brug for laboratorietests.

Ud fra vores samtale vurderer jeg hvad du har brug for og målet med behandlingen er at du får tilført de næringsstoffer, vitaminer, fedtsyrer, mineraler, probiotika mm. du har brug for. Ud over at kigge på det fysiske ser vi også hvordan du har det psykisk.

Jeg anbefaler altid at du informere din læge om de ændringer du er i gang med at implementere.

Efterfølgende konsultation foregår efter behov. Den ligger ofte seks til otte uger efter den første konsultation. Her følger vi op på om du har fået det bedre og justerer dit program, hvis der er behov for det.

Mine klienter oplever ofte ændringer i symptomer inden for den første måned efter at behandlingen er gået igang, når programmet følges. Ændringer kan vise sig i form af mere energi , bedre fordøjelse eller generelt lindring af de symptomer man har haft før behandlingen gik i gang. Det er dog forskelligt fra klient til klient hvornår der sker en bedring. Det afhænger af hvor alvorlige symptomerne er og hvor længe de har været til stede før selve behandlingen, samt hvor nøje programmet følges.

Bestil en tid