[/imageframe][fusion_text]Forleden dag til aftensmaden synes jeg at vi manglede lidt af det grønne til maden. Jeg er typen hvor det bare skal være let, især når manden er ude og jeg er alene med børnene. De kulinariske mesterværker overlader jeg til min mand.

Jeg ved at de begynder at rynke på næsen nogle gange, når jeg kommer med de grønne juicer, men jeg havde besluttet mig for, at der skulle noget grønt med i den juice. ‘

Det er en god ide at starte blidt med juicerne når det angår børn og de skal helst have et sødt element for at de ikke bliver forskrækket. Jeg har erfaret at når jeg går får hurtigt frem, så vil de bestemt ikke have det. Derfor valgte jeg også at den skulle være forholdsvis sød, men tænkte at det gør ikke noget når vi nu også får en masse gode fibre og protein til aftensmaden og det allervigtigste…. der kommer noget grønt ned.

Da juicen blev serveret var det første spørgsmål selvfølgelig “hvad har du kommet i mor?” og her er jeg altid helt ærlig. Da jeg havde fortalt hvad der var i, ville de gerne smage og ja det hele blev drukket. Mor var glad.

Til juicen brugte jeg:

  • 100 g spinat
  • 1 agurk
  • 1 sød appelsin
  • 3 æbler
  • 1/4 citron

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>